Burning hot

Burning Hot este un slot video cu tematică de fructe care rulează pe platforma EGT Interactive. În afară de simbolurile de fructe colorate obișnuite și de șapte, jocul are 2 simboluri scatter - un semn de dolar și o stea violetă - și un simbol sălbatic în expansiune sub forma unui trifoi norocos cu patru frunze.

Înainte de a roti rolele, trebuie ales un pariu. Jocul are 5 linii de plată fixe, iar dimensiunea minimă și maximă a monedei este 1. Există 5 pariuri presetate situate sub rolele sloturilor și făcând clic pe oricare dintre ele, imediat, rolurile vor începe să se rotească. Apăsând butonul „Start” se activează jocul și se repetă pariul deja selectat, în timp ce „Autoplay” permite jucătorilor să învârtă rolele de un număr predeterminat de ori fără întrerupere.

Apăsând butonul „Gamble” se declanșează funcția Gamble, în care jucătorii trebuie să ghicească dacă cartea cu fața în jos este roșie sau neagră. Ghicirile corecte cresc câștigurile, în timp ce ghicirea greșită duce la pierderea sumei dobândite. Jucătorii pot părăsi runda Gamble în orice moment și își pot colecta câștigurile apăsând butonul „Colectează”.

Există un bonus declanșat în mod arbitrar, Jackpot Cards Mystery, activat în timp ce se joacă orice joc cu ștampilă Jackpot Cards. Fiecare jackpot misterios este ilustrat de un costum de cărți: cluburi, diamante, inimi și, respectiv, pică. Jucătorii pot selecta cărți din câmpul de selecție format din 12 cărți cu fața în jos până când dezvăluie 3 simboluri potrivite pentru costum de carte. Se va acorda nivelul de mister al cărților Jackpot corespunzător costumului dezvăluit.

Suport live
Serviciul de asistenta chat este disponibil zilnic in intervalul orar 08:00 - 00:00.
Ne poti contacta pe email la [email protected].