Rise of Ra

Rise of Ra este un slot video captivant care rulează pe platforma software Euro Games Technology. Rotește rolele și lasă-l să te ducă în lumea Egiptului antic. Cu fiecare rotire, roagă-te zeului soarelui pentru ceva noroc. Începe jocul ajustându-ți pariul. Dimensiunea minimă a monedei este 1, iar dimensiunea maximă a monedei este 20. Valoarea monedei poate fi aleasă făcând clic pe oricare dintre cele patru butoane de denumire din colțul din stânga din partea de jos a ecranului. Cu toate acestea, poți alege pariul pe linie dintre cele 5 pariuri oferite care sunt plasate sub role. Butoanele de pariere funcționează și ca start, așa că, de îndată ce alegi pariul, rolele lui vor începe să se rotească. Butonul „Start” începe, de asemenea, jocul. Jocul are 40 de linii de plată fixe. Alternativ, poți utiliza „Redare automată” pentru a roti mai multe runde fără întreruperi. Zeii din Rise of Ra sunt buni pentru tine, deoarece au câteva caracteristici utile pe care le vei întâlni în timp ce joci. 3 sau mai multe simboluri scatter pe role te vor trata cu 15 rotiri gratuite cu multiplicator de 3x. În caz de câștig, poți accesa runda Gamble apăsând butonul activ „Gamble”.

În funcția Gamble trebuie să ghicești culoarea cărții selectând „Negru” sau „Roșu”. Dacă ai ghicit culoarea cardului, un nou card apare în mijlocul ecranului cu fața în jos și clipește roșu și negru. Ghicirile corecte îți sporesc câștigurile. Cu toate acestea, o presupunere greșită va duce la încheierea jocului și pierderea câștigului. Poți, de asemenea, să închei jocul singur și să colectezi câștigurile oricând.

Există, de asemenea, un joc bonus, Jackpot Cards Mystery, care este declanșat în mod aleatoriu în timp ce se joacă orice joc ștampilat cu Jackpot Cards. Jackpot Cards este un jackpot misterios pe patru niveluri. Fiecare nivel de jackpot misterios este ilustrat de un costum de carte, respectiv: CLUBURI, DIAMANTE, INIMI și SPADES. Odată declanșat, ești condus la jocul bonus Carduri Jackpot unde este afișat un câmp de alegere format din 12 cărți cu fața în jos. Selectează cărțile făcând clic cu butonul stâng al mouse-ului până când dezvălui 3 simboluri potrivite pentru costum de carte. Se va acorda nivelul de mister al cărților Jackpot corespunzător costumului dezvăluit.

Suport live
Serviciul de asistenta chat este disponibil zilnic in intervalul orar 08:00 - 00:00.
Ne poti contacta pe email la [email protected].